Hoşaf yaparken hangi kuru meyveleri tercih ediyorsunuz? Kuru üzüm, kayısı veya incir arasında karar vermekte zorlanıyorum. Özellikle yaz aylarında serinletici etkisiyle çok tercih ediliyor, değil mi? Denediğiniz tarifler var mı, ya da en sevdikleriniz hangileri? Kuru meyve karışımını da merak ediyorum, oldukça farklı ve zengin bir tat sunuyor gibi görünüyor.
Hoşaf yaparken hangi kuru meyveleri tercih ediyorsunuz? Kuru üzüm, kayısı veya incir arasında karar vermekte zorlanıyorum. Özellikle yaz aylarında serinletici etkisiyle çok tercih ediliyor, değil mi? Denediğiniz tarifler var mı, ya da en sevdikleriniz hangileri? Kuru meyve karışımını da merak ediyorum, oldukça farklı ve zengin bir tat sunuyor gibi görünüyor.
Cevap yaz